Joost Rigter

Coach, Speaker, Entrepreneur
improve your view

De verandering

Tot zijn 26e kon Joost Rigter zien. Vandaag ziet hij nog maar 0.8 procent. Een zeldzame oogaandoening maakte Joost binnen tien jaar nagenoeg blind. Het betekende een totale ommekeer, niets zou meer hetzelfde zijn. Maar is het leven nu minder mooi? Absoluut niet, aldus Joost. Anders, maar ook heel mooi. Dit gegeven is de kern van de lezingen van Joost Rigter. Een uniek, maar heel herkenbaar verhaal over verandering.

 

joost@joostrigter.nl 

+31 6 52037575

Recente blog posts

 

Blind vertrouwen

De RVU heeft voor het programma Geluk in Uitvoering een korte documentaire over mij gemaakt. In deze documentaire word ik gevolgd in mijn eerste stappen naar nieuw geluk en succes. Er is te zien hoe ik voor de eerste keer mijn workshop ‘Een bord vol...

The Chairman at work

The Chairmen at Work biedt visueel beperkte mensen een platform om te kunnen doen waar ze energie en voldoening uit halen; het geven van stoelmassages.

De wandeling

In het KRO-programma De Wandeling ben ik te gast geweest. In deze aflevering vertel ik mijn levensverhaal tijdens een wandeling met presentatrice Hella van der Wijst. Bekijk hier de aflevering.

Mijn Workshops

Hoe ga je om met verandering? Hoe vind je licht in het donker? Hoe zorgen lef, humor, acceptatie en zelfvertrouwen dat obstakels eigenlijk veel kleiner zijn dan ze lijken? Joost neemt je tijdens zijn lezing mee en laat het letterlijk zien. Want, ‘er zit altijd ergens gewoon een lichtknop’, volgens Joost. De visie van Joost Rigter is een eye-opener, zijn lezingen een belevenis en een inspiratiebron. Dat verklaart de populariteit van Joost als spreker voor het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal. Van Shell tot Walt Disney, van Deloitte tot KLM en van het UWV tot ABN AMRO, zijn verhaal past bij ieder bedrijf.

Mijn Speeches

Tijdens mijn speeches wil ik dat het publiek ervaart hoe de wereld eruit ziet zonder zicht. Hier kan een waardevolle les uitgehaald worden.

Nieuws

 

“Beste Joost, met heel veel waardering en bewondering wordt er in ons team gesproken over jouw verhaal. Je hebt veel losgemaakt door ons (1200 mensen in 7 bijeenkomsten) mee te nemen in de grote verandering in jouw leven, hoe je uit ‘de comfort zone’ bent gestapt en hoe je positief in het leven staat. Vele paralellen zijn er met hoe ‘wij’ moeten veranderen/ uit de comfort zone moeten stappen om in de zeer snel veranderende wereld mee te kunnen groeien. Dank voor je bezielende bijdrage.”

CONTACT

+31(0) 6 52037575
joost(@)joostrigter.nl